Bine aţi venit la Biroul Mediatorului Şerban Cristian.

"Fiecare om are în el o disponibilitate de a rezolva si depasi propriile conflicte." (Irina Holdevici - Psihologia Succesului)


Bine aţi venit la Biroul Mediatorului Şerban Cristian.
IMPREUNĂ PUTEM REZOLVA PROBLEMA DUMNEAVOASTRĂ!


marți, 1 ianuarie 2013

Anul 2013 va reprezenta o filă de istorie în România în ce privește medierea!

Bine ne-am găsit 
în 2013!!!

        Să avem cu toții un an mai bun, cu mai multe realizări, cu mai multă sănatate și cu mai multe bucurii, pentru că un om cu mai multe bucurii e un om mai "bogat"!

       Iar pentru mediatori și nu numai, nu uitați, anul 2013 e ANUL MEDIERII ÎN ROMANIA! Momentul 1 februarie 2013 de la care informarea va fi obligatorie în instanțele românești, este un moment istoric în medierea din România. Acest nou start reprezintă, în opinia mea, renașterea medierii. Este foarte important ca această "renaștere" să fie viabilă, iar "scorul" obținut, ca și un copil la naștere, să fie spre 9, dacă nu spre 10.
       Este important ca mediatorii, Consiliul de Mediere, asociațiile din domeniul medierii, alături de instituțiile interesate, să își dea mâna și să aibă un start bun. Nu poate fi acceptat un start slab, pentru că altfel, acest concept nou al medierii ar putea fi compromis. Mă gândesc acum la ce spunea domnul judecător Cristi Danileț care întreba despre mediatorii din județele mai îndepărtate și de numărul mediatorilor din acele localități mai mici. Sper ca decidenții din mediere să fi rezolvat aceasta problemă, măcar în parte.
       Îmi permit să fac această apreciere pentru că, alături de toți cei interesați de soarta medierii, doresc ca marele examen al medierii din 2013 să fie trecut cu succes. 
       Închei prin a ura tuturor succes în această activitate (și nu numai), inclusiv mie, și cu speranța că anul 2013 va reprezenta o filă de istorie în România în ce privește medierea, cu un impact major asupra jucătorilor de pe piața confictelor, cu referire specială la judecători, avocați, consilieri juridici, la marea masă a justițiabililor ca părți implicate în conflicte/litigii/dosare/procese/etc, alături de toți cei implicați în aceste evenimente.
         
LA MULȚI ANI !!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu