Bine aţi venit la Biroul Mediatorului Şerban Cristian.

"Fiecare om are în el o disponibilitate de a rezolva si depasi propriile conflicte." (Irina Holdevici - Psihologia Succesului)


Bine aţi venit la Biroul Mediatorului Şerban Cristian.
IMPREUNĂ PUTEM REZOLVA PROBLEMA DUMNEAVOASTRĂ!


miercuri, 18 martie 2015

IUBIRE VERSUS CONFLICT. Iubirea aproapelui nu este o alegere, este o necesitate de a trai frumos!


Vedem mereu in jurul nostru conflicte intre oameni, fie intre soti, intre parinti si copii, intre frati si surori, fie intre prieteni.
Vedem oameni care se lasa prada maniei, oameni care vor sa isi impuna punctul de vedere sau interesele proprii cu orice pret, oameni pentru care ceilalti nu mai conteaza.
Vedem oameni care nu mai stiu sa comunice, frati sau prieteni care nu isi mai vorbesc cu anii.
Vedem oameni care nu mai stiu sa zambeasca, oameni in ai caror ochi nu se mai simte bucuria.
Vedem oameni nemultumiti de tot ce ii inconjoara, oameni care sub pretextul ca prefera ordinea, reusesc sa determine o totala dezordine emotionala in jurul lor.
Vedem oameni care nu mai stiu sa rada, care nu mai stiu sa exprime o emotie fata de alte persoane mai mult sau mai putin  apropiate.
Toti acesti oameni au uitat sa mai iubeasca, si mai rau, pe unii, nu ii mai iubeste nimeni. Acesti oameni au sufletele goale de iubire. Sotii nu se mai iubesc, copiii nu isi mai iubesc parintii, fratii nu se mai iubesc intre ei, relatiile de prietenie nu mai conteaza.
In sufletele acestor oameni s-a instalat conflictul, care sta si mocneste asteptand un gest simplu pentru a iesi la suprafata.
Vindecarea de conflict presupune intoarcerea iubirii in inima lor.
Terapia cu iubire este necesara in fiecare zi, in fiecare clipa. Se poate iubi si in somn, caz in care sansa de a avea vise frumoase este foarte mare.
Iubirea aproapelui nu este o alegere, este o necesitate de a trai frumos!
Numarul conflictelor este invers proportional cu iubirea de oameni, astfel ca, cu cat oamenii isi iubesc mai mult aproapele, cu atat numarul conflictelor scade.

Concluzia: Sa nu uitam sa ne iubim aproapele in fiecare zi ! 

                              Mediator Cristian Serban



Foto:  www.freedigitalphotos.net   by imagerymajestic

                                         

2 comentarii:

  1. Foarte adevarat, felicitari! Singurul tratament universal care poate să schimbe destinul omului, caracterul său și care poate să vindece pe toate planurile este unul singur: IUBIREA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru apreciere, stimata colega! Intorc gandul bun!

      Ștergere