Bine aţi venit la Biroul Mediatorului Şerban Cristian.

"Fiecare om are în el o disponibilitate de a rezolva si depasi propriile conflicte." (Irina Holdevici - Psihologia Succesului)


Bine aţi venit la Biroul Mediatorului Şerban Cristian.
IMPREUNĂ PUTEM REZOLVA PROBLEMA DUMNEAVOASTRĂ!


miercuri, 25 decembrie 2013

Viața fără conflict ca un cadou de Crăciun? CRĂCIUN FERICIT !



În jurul sărbătorii Crăciunului oamenii sunt mai buni, deci mai puțin conflictuali. Ca prin miracol sufletul tuturor devine mai cald, iar cuvântul de ordine în aceste zile este FERICIT”, fiind pe buzele, în mesajele și în gândurile celor mai mult sau mai puțin apropiați prin urările universale și nemuritoare Crăciun fericit! și Sărbători fericite!”.
În ce mă privește, ar trebui ca sărbătorile de iarnă să însemne perioada în care noi toți să ne oprim o clipă din activitățile noastre, să dăm la o parte stresul inerent și grijile cotidiene, să închidem ochii și SĂ VEDEM VIAȚA FĂRĂ CONFLICT CA UN CADOU DE CRĂCIUN, de care să ne bucurăm cu cei din jurul nostru, indiferent dacă sunt familia noastră, prietenii, colegii, vecinii sau necunoscuți pe stradă care sărbătoresc.
Într-o lume în care conflictul este cuvântul pe ordinea de zi, avem nevoie să ne oprim și să respirăm aer fără conflict.
Ce ar fi dacă starea de Crăciun s-ar întinde pe tot parcursul anului? Voi ce părere aveți?
         Crăciun fericit !!!

                Mediator Cristian Șerban

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu